Nieuwbouw

Het besluit om een nieuw huis te gaan bouwen is spannend. Er komen veel zaken op u af, zoals het ontwerp, het aanvragen van vergunningen en het vinden van de juiste specialisten voor ieder aspect van uw huis. Het maken van de juiste keuzes is hierin cruciaal. Bij Van Der Meer Bouw en Aannemingsbedrijf stellen we u graag gerust: samen zorgen we ervoor dat het bouwproces soepel verloopt. Van begin tot eind verzorgen wij de coördinatie van het project. U legt uw wensen en eisen bij ons neer, en wij voorzien u van advies en doen de uitvoering. Zo kunt u met een gerust hart beginnen met bouwen aan uw droomhuis.

Het bouwproces

Bij Van Der Meer Bouw en Aannemingsbedrijf vinden we het belangrijk om aan een degelijke relatie met onze klanten te bouwen. Daarom beginnen we altijd met een transparante offerte, open calculatie en duidelijke afspraken.

Wij geloven in open en duidelijke communicatie. Zo beperken we de kans op onvoorziene kosten en dat het project vertraging oploopt. Voor de aanvang van een project werken we samen met u alles op papier helemaal uit, zodat we een zorgeloze start kunnen maken.

Tijdens het bouwen onderhouden wij nauw contact met alle betrokken partijen om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Uiteraard zorgen we dat het proces altijd overzichtelijk voor u is. Flexibiliteit en vakmanschap staan bij ons voorop, dus mocht u tijdens de bouw aanvullende wensen hebben dan kunnen wij dit na overleg altijd inpassen. Ons doel is het realiseren van uw ideale woning.

"Transparante offerte, open calculatie en duidelijke afspraken."

Bouwteam

Door de jaren heen hebben wij degelijke en betrouwbare relaties opgebouwd met diverse
specialisten in de bouwwereld. Hierdoor kunnen wij u desgewenst vanaf het moment dat u
beslist een nieuwe woning te gaan bouwen al bijstaan, dit in een zogenaamd
bouwteam verband. Dit houdt in dat alle belangrijke partijen vanaf het prille begin betrokken zijn bij het proces en u kunnen adviseren op alle vlakken. Hierdoor worden de grote
knelpunten op voorhand ondervangen en verwerkt in het ontwerp waardoor alle stukjes
naadloos in elkaar gaan passen. Uiteindelijk zal het proces van het ontwerp tot aan oplevering soepeler verlopen en kunnen we met recht spreken over een plan op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.