Renovatie

Het renoveren van uw woning is een ingrijpend proces. Vooral als u tijdens de werkzaamheden in de woning woont. Bij een renovatie komt namelijk heel wat kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, installatiewerk en meer. Bij Van Der Meer Bouw en Aannemingsbedrijf weten we met inmiddels ruim 25 jaar ervaring als geen ander hoe we een renovatieproject aan moeten pakken. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties. U kunt de renovatie gerust aan ons overlaten. Wij coördineren het gehele project en zorgen voor een eindresultaat zoals we dat samen hebben afgesproken.

Het renovatieproces

Een nieuw renovatieproject beginnen wij altijd met het in kaart brengen van uw specifieke wensen. Hierin denken wij graag met u mee en voor elk probleem proberen we een passende oplossing te vinden. In overleg met u werken we alle werkzaamheden van tevoren uit, zodat we eventuele problemen voor kunnen zijn. Bij Van Der Meer Bouw en Aannemingsbedrijf vinden we open en duidelijke communicatie heel belangrijk. Daarom krijg je vooraf transparant inzicht in de werkelijke kosten. Hiervoor maken we een gedetailleerde offerte waarin ook de kosten van de onderaannemers zijn verwerkt. Tijdens de werkzaamheden houden we de kosten nauw in de gaten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

"Vooraf transparant inzicht in de werkelijke kosten"

Wij gaan graag voor u aan de slag. Of het nu om een kleine of grote renovatie gaat. We renoveren regelmatig daken, gevels en kozijnen, maar ook complete woningrenovaties behoren tot onze projecten. De specialisten die wij op uw project zetten zijn bouwpartners waar wij al jarenlang mee samenwerken. Zo zijn u en wij verzekerd van kwaliteit. Bovendien houdt u gedurende het gehele proces slechts één aanspreekpunt, wij.

Van A tot Z

Gedurende het renovatieproces willen we u zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom onderhouden wij het contact met alle betrokken partijen en houden we de voortgang voor u overzichtelijk. Open communicatie en duidelijke afspraken zijn hiervoor de basis. Uiteraard zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is. Vanaf het moment dat u ons de opdracht geeft kunt u er vanuit gaan dat wij ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw renovatieproject?

Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.