Verbouw

Bent u niet meer tevreden met uw huidige woning en wilt u deze aanpassen aan uw wensen of verbeteren? Dan is verbouwen een goede optie. Hiermee verandert u uw huis in een nieuwe, eigentijdse leefomgeving. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, zoals het uitbreken van een enkele wand of om een ingrijpende verbouwing zoals het verwijderen van dragende wanden en het vergroten van de woning: u kunt terecht bij Van Der Meer Bouw en Aannemingsbedrijf. Wij ontzorgen u bij uw verbouwing en zorgen ervoor dat alles achter de schermen goed geregeld wordt.

Kleine en grote verbouwingen

Bij Van Der Meer Bouw en Aannemingsbedrijf zijn we gespecialiseerd in de meest uiteenlopende verbouwingen.Van het uitbreiden van uw leefruimte met een dakkapel tot de uitbouw van uw woonkamer.

Of het installeren van een overkapping in uw tuin en het renoveren van uw badkamer. U spreekt uw wensen en eisen uit, wij voorzien u van advies en zorgen voor een soepele uitvoering.

Het verbouwproces

Bij een verbouwing komen veel verschillende zaken kijken. Allereerst uw wensen en eisen, maar ook het kostenplaatje en de planning. Van Der Meer Bouw en Aannemingsbedrijf neemt u mee in het gehele verbouwproces. Indien u nog geen ontwerp of uitgewerkt plan heeft, kunnen wij u tijdens een oriënterend gesprek adviseren en ideeën van de hand doen. Vervolgens vertalen we dit naar concrete plannen en stellen we een transparante offerte en begroting op. Ook kunnen wij u helpen bij het regelen van randzaken, zoals vergunningen en het uitvoeren van bouwtekeningen en constructieberekeningen.

"Het verbouwproces houden we altijd overzichtelijk voor u"

Het verbouwproces houden we altijd overzichtelijk voor u. We starten altijd vanuit uw wensen en daarom vinden we het belangrijk dat we open met elkaar communiceren. Door middel van duidelijke afspraken en een transparante samenwerking bereiken we samen het resultaat dat u voor ogen heeft. Wij coördineren het gehele proces en zorgen voor de juiste specialisten voor iedere klus. Hiervoor werken wij samen met specialisten waarvan we uit ervaring weten dat ze kwaliteit leveren.

Heeft u ook verbouwplannen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.